5program

Amikor úgy érezzük, hogy már lassú a számítógépünk, és nem abban a tempóban dolgozik mint eddig, Akkor célszerű karbantartani, egy kicsit gyorsítani.

5 programot mutatok be aminek a segítségével te is könnyen meg tudod csinálni magadnak, és nem fizetsz ki 6.000 Ft – 15.0000 Ft ig pénzt a karbantartásra.

/Ha jobb oldalon feliratkozol akkor videóban mutatom meg a lépéseket/

 

1. Ccleaner

CCleaner az első számú eszköz a tisztításhoz amely védi a magánéletet az interneten, és a számítógépet gyorsabbá és biztonságosabbá teszi.

– Kitisztítja a Regisztrációs adatbázist.

– Az internetről összegyűjtött felesleges fájlokat automatikusan kitörli, és nem okoz gondot a számítógép működésében, nem kel félnünk, hogy többet nem indul el a gépünk.

– A feleslegessé vélt programjainkat könnyedén el tudjuk távolítani.

2. King Soft PC Doctor

Kingsoft PC Doctor, amely elsősorban a számítógép-felhasználók számára biztósitja, a Személyes adatok törlését, adatbázis-tisztító és Windows optimalizáló szolgáltatását.

A legjobb ingyenes és könnyen használható Windows diagnózis és optimalizáló szoftver. Diagnosztizálja a számítógép állapotát, diagnózist állít fel, és szakmai javaslat ad, hogyan optimalizáljad a számítógéped maximális teljesítményét.

Jellemzők:

– PC teljesítményét közvetlenül mutatja be.

– A program automatikusan elemzi, hogy miért lassul a számítógép.

– Az egyik legfontosabb, hogy rögzíti az összes hibát.

– Megmutatja, hogy mennyi idő alatt indul el a számítógép.

– Szuper könnyű használni

– Eltávolítja a felesleges fájlokat, és helyet szabadít fel a merevlemezen.

3. Avast

25 év innováció után még mindig a világ legnépszerűbb vírusvédelme.
Ha még nem hallottál az AVAST-ról, célszerű tudni, hogy az egyik legnépszerűbb vírus kereső program.

Több mint 200 millió PC-t, Mac és Android eszközön használják.

Biztonságossá tehetjük pénzügyi tranzakcióinkat is.

Pénzed megérdemli, hogy biztonságban legyen a lopási kísérletektől. Az avast!Védett zóna használatával beállíthatja, hogy kedvenc bankolási és vásárlási oldalai automatikusan egy ‘virtuális ablakban’ induljanak el, így biztosíthatja, hogy az összes kényes pénzügyi tranzakciója privát marad. Tökéletes aukciós oldalakhoz, koncertjegy-vásárláshoz, szállodai szoba vagy repülőjegy foglalásához, online játékokhoz vagy bármilyen pénzátutaláshoz – most elegánsabb megjelenéssel, szuper könnyű elindítással és használattal.

Növeli a biztonságot azzal, hogy automatikusan frissít fontos számítógépes programokat.

A hackerek számítanak arra, hogy elavult verziókat használsz olyan alkalmazásokból, mint a böngészők vagy a PDF olvasók, ezért a legtöbb vírus és rosszindulatú kód olyan biztonsági réseket használ ki, amelyeket az újabb verziók javítanak ki.

Bosszantó, ugyanakkor elengedhetetlen, hogy ezeket a programokat manuálisan frissítse, ezért a Premier automatikus Programfrissítője megteszi ezt Te helyetted – így biztosítva, hogy Te ezekkel a biztonsági résekkel szemben is védelmet nyújtó legfrissebb verziókat használjad.

4. Defraggler

Ezt egy nagyon népszerű töredezés mentesítő program. A lényege, hogy a merevlemezen található fájlokat, programokat, egymás mellé teszi, így még gyorsabb lesz a számítógépünk.

5. Cobian Backup

Kedvenc adataink védelme érdekében célszerű, minimum havonta mentést készíteni. ebben tud segítségünkre lenne a Cobian program.

A következőket tudjuk beállítani:

– Melyik könyvtárakat, vagy fájlokat mentse.

– Hova kívánjuk a mentést tenni.

– Normál, zip, vagy 7zip legyen a tömörítés

– A tömörítést egyben szeretnénk, vagy megadhatjuk a darabolás nagyságát

– Mikor induljon a mentés

Röviden ez az 5 program amit a szervizesek szeretnek használni.

Iratkozz fel, hogy a tied legyen a karbantartó csomag.

Vélemény, hozzászólás?